Tillökning i maskinparken

Fru Ferguson är varken vacker, ung eller attraktiv. Tvärtom, hon är ganska gammal, ful, rostig, skramlig och skvätter en del olja. Dessutom luktar hon lite mysko. Men på plussidan verkar hon ganska stark och alla vitala organ ser ut att fungera som de skall.

Vi behöver ju något som kan lyfta tungt och som dessutom kan gräva djupa hål utan att jag för den skull skall behöva anstränga mig nämnvärt. En gammal traktorgrävare fyller ju båda behoven så valet var lätt. Vi MÅSTE ha en traktorgrävare!

Påbörjad lastning för leverans till Yggesbo.

Gick ju bra så långt i alla fall…

Massey Ferguson 50, traktorgrävare från tidigt sextiotal kanske. Nu blir nog A glad eftersom hon enkelt kan få nya rabatter, hål och andra små högar var hon än vill i trädgården.

På plats i Yggesbo! Nu måste vi fixa en maskinhall där hon och den andra gamlingen kan få bo i vinter .

Stort tack till Torgny som hjälpte till med frakten.